2015-01-22 09:02:23• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Távolítsa el a múlt akadályait az útjából

Napi horoszkóp január 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Jupiternek ma elsősorban intellektuális haszna van, vagyis az átlagosnál is jobban vág majd az esze – ez végül bőséges anyagi hasznot is hozhat. Nem kell túl sokat törődnie a gazdasági élet nehézségeivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap lehetőséget ad önnek arra, hogy az elmúlt év végén összegyűlt problémák, feladatok és elintéznivalók végére járjon. Tisztázza a történteket, és távolítsa el a múlt akadályait az útjából.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a Halak jegyében jár. A hivatásával, céljaival kapcsolatban igazán izgalmas találkozásokban lehet része. Vizsgálja át az ötleteit, és ne vesse el azt sem, ami kezdetben idegennek tűnik.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Halak jegyében látható a Neptunusz és a Mars társaságában. Ilyenkor az ember igazán nagy terveket sző. Az álmok fontosak, mert megtartanak bennünket elevennek és fiatalnak. A Holdnak sajnos lesz egy kellemetlen találkozása is a Szaturnusszal, olyan látogató érkezet, akit nem szívesen lát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Három bolygó is látható az Oroszlánnal szemben álló jegyben, és ez sok mindenről elterelheti a figyelmét. Nehezen tud arra összpontosítani, amire kellene, például a pénzügyekre. Ha teheti, ma inkább menjen gyalog mindenhová.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Neptunusz játékossá, romantikussá teheti a mai napon. Találkozzon a barátaival vagy a kedvesével, menjenek sétálni, kávézzanak egyet, kóstolják meg a cukrászda legújabb kínálatát, és élvezzék egymás társaságát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az idő gyorsan repül, és mielőtt még igazán át tudná gondolni a tennivalókat, már el is múlik ez a nap. Mindkét keze tele lesz munkával, de így is sikerül elkészülnie valamennyi feladattal. Menjen minél korábban aludni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Szaturnusz már a Nyilas jegyében áll, az ön második napházában: most saját magát kell fékeznie. Ne legyen könnyelmű! Valaki rá akarja venni valamire, amiből jobb lenne kimaradnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Szaturnusz már a Nyilas jegyének második fokán áll. Használja a következő időszakot arra, hogy tisztázzon bizonyos félreértéseket. A Szaturnusz nem engedi továbblépni addig, amíg minden feladatát meg nem oldotta.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Amit az égiek rendeznek el, azon nehezen tudna változtatni, de azt eldöntheti, hogy hogyan reagál az eseményekre. Ne rontsa az esélyeit hatalmi harcokkal, az engedékenységgel többre mehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma a legtöbb bolygó az ön jegyében áll, ez csupa jó dolgot jelent. Ha tétlenkedik, és kevesebbet vállal, mint amire képes lenne, az előbb-utóbb lelkiismeretfurdaláshoz vezet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Halak jegyében a Neptunusz együtt áll a Marssal, a Hold pedig közeledik hozzájuk: ez fokozza majd a jó hangulatát. Ennek érdekében legyen ma is aktív, sok mindenre vállalkozhat, és találkozhat a barátaival.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: